Bologna FC

Bologna FC

Trå inn i verdenen til Bologna FC, en av Italias eldste og mest kjære fotballklubber, grunnlagt i 1909. Med en rik historie og en lidenskapelig tilhengerskare, konkurrerer Bologna FC i den prestisjetunge Serie A, og viser sin besluttsomhet om å gjenvinne sin plass blant Italias fotballelite. Kjent som "i Rossoblù" (de røde og blå), reflekterer kallenavnet ikke bare lagets ikoniske farger, men også lidenskapen og stoltheten til sin dedikerte tilhengerskare, som har stått sterkt gjennom klubbens historiske historie

Bologna FC spiller på det ikoniske Stadio Renato Dall'Ara, som har en sittekapasitet på omtrent 38 000, noe som skaper en elektrifiserende atmosfære på kampdager.

 

Visste du at?

  • Klubben kan skryte av syv Serie A-titler og en historisk arv i italiensk fotball, noe som gjør den til en viktig del av landets idrettshistorie.
  • Bologna FC deler intense rivaliseringer med klubber som Parma og Fiorentina, ofte leverer spennende møter som fengsler fans.

 

Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av handlingen! Sikre billettene dine i dag for å se Bologna FC live på Stadio Renato Dall'Ara. Føl energien, omfavne kulturen, og heie på Rossoblù mens de sikter mot ære på banen!

Ved å velge Bologna FC, deltar du ikke bare i en fotballkamp; du blir en del av en rik tradisjon som feirer lagarbeid, motstandskraft og en kjærlighet til spillet. Få billettene dine nå og opplev magien til Bologna FC!

Kommende (18)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...